Продукти: (за 4 порции)
• 400 г гъби
• 1 пакетче сирене „Крема”
• 1 глава лук
• 2 червени пиперки
• 4 яйца
• половин пакетче краве масло
• 1-2 с.л. олио
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите на ивички и ги изпържваме в половината масло. Отделно в олиото изпържваме ситно нарязаните лук и пиперки.
Разпределяме гъбите в гювечета, изсипваме върху тях лука и чушките, без да разбъркваме и посоляваме. Слагаме отгоре едро натрошеното сирене, поръсваме с наситнен магданоз и заливаме с разбитите яйца.
Покриваме с люспи от останалото масло и печем в умерено загрята фурна.
Използването на минералната вода за лечение на много болести, наречено балнеолечение, датира още от дълбока древност. Водата се ползва директно от извора както за пиене, така и за къпане, целебни са и...
Динята е диетичен продукт, на който много диетолози приписват чудодейни свойства. И най-важното, което привлича в динената диета, е минимумът противопоказания. Динената диета - за хора от всяка в...
И витамините са сложни органични вещества, които изработват растенията. Каква е ролята им в техния живот не е напълно изучена, но за човека те са безусловно необходими, макар и в много малки количеств...
Особено важно за хората с язви и гастрити е да знаят съдържанието на баластните вещества в храните, които употребяват тъй като предозирането може да има отрицателен ефект. Когато се надхвърли оптима...