Диетични рецепти » Пастет от кашкавал и извара

 Пастет от кашкавал и извара

Продукти:

• 250 г извара
• 200 г нискомаслен кашкавал
• 1 к.ч. прясно мляко
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Посоляваме изварата и я разбиваме с млякото. Прибавяме настъргания кашкавал и 1 с.л. ситно нарязан магданоз и разбъркваме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Лечебно хранене при язва на стомаха

При язва на стомаха и дванадесетопръстника по време на оздравяване след рязко обостряне; при нерязко обостряне на хроничния гастрит и при преминал остър гастрит. Целта е умерено и щадящо стомашн...

След менопаузата – чай с копър

Освен като вкусна подправка в много рецепти, копърът се използва и като основна съставка на някои лекарствени продукти. Докато за подправянето на салати, туршии и други ястия обаче по-често се използв...

Ключът към пълноценния сън

Все по-често си лягате уморени, но не можете да заспите. Май се налага да промените някои от навиците си, иначе толкова желаният сън ще продължи да ви избягва. Отдавна е известно, че вечер организмъ...

Млякото - приятел от хиляди години

При разкопки в района на легендарния Вавилон археолозите открили останки от истинска ферма за мляко - огромно здание, украсено със стенописи, изобразяващи доене на крави. Смята се, че близо 8 хиляди г...

Начало