Диетични рецепти » Пастет от кашкавал и извара

 Пастет от кашкавал и извара

Продукти:

• 250 г извара
• 200 г нискомаслен кашкавал
• 1 к.ч. прясно мляко
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Посоляваме изварата и я разбиваме с млякото. Прибавяме настъргания кашкавал и 1 с.л. ситно нарязан магданоз и разбъркваме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Kaквo най-често липсва на организма ни

Желязо Проблемът: Желязото е минерал, който позволява на кръвта да пренася кислород. Диетите, изключващи месо, или страхът от луда крава довеждат до това, че 23% от хората страдат от недостиг на...

Безсолна диета

Солта е позната на човечеството от стари времена отначало като вкусова подправка, а после като консервант. Едно от основните й значения е, че задържа водата в клетките и тъканите. При недостиг на сол ...

Как да се храним при желязодефицитна анемия

От няколко години имам желязодефицитна анемия и непрекъснато взимам без особен резултат различни лекарства. Моля да ме насочите кои храни съдържат повече желязо, за да намаля (и ако е възможно да спра...

6 навика, които ви пречат да отслабнете

Става дума не само за това какво ядете, но и как, кога и къде. Това е жизнено важно, когато ви е необходимо да контролирате своето тегло. Диетолозите определят най-разпространените нарушения в храните...

Начало