Продукти: (за 4 порции)
• 500 г краставици
• 1 маруля
• 1 ч.ч.течна сметана
• 2 с.л.брашно
• 20 г краве масло
• копър, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме краставиците, нарязваме ги на полукръгове и задушаваме в сметаната. Щом поомекнат, прибавяме брашното, нарязаната на ивички маруля и половината масло. Посоляваме и кипваме на огъня.
Поднасяме ястието, поръсено с останалото масло и със ситно нарязан копър.
Ханшът ви отчайва с размерите си... Дупето ви е плоско като дъска... Бюстът ви почти не се забелязва... Раменете ви са като на борец тежка категория... Според особеностите на физиката, с която човек с...
Дебел китаец – това е невъзможно. Китайците са слабички и стройни. Причината е в рационалното им хранене. Ето защо ви предлагаме този китайски вариант на диета, базирана на зеленчуковия бульон. О...
Ежедневната консумация на чаша червено вино предпазва зъбите от кариес, твърдят италиански учени от университета в Павия. Полезното свойство на червеното вино идва от химикал, който блокира действието...
Разбира се, можем да се тъпчем с лекарства при най-малкото физическо неразположение или емоционален стрес, но по-добре, а и по-приятно е да заменим хапчетата с плодове, зеленчуци, месо или сладкиши, п...