Продукти: (за 4 порции)
• 500 г месо
• 1 яйце
• 2 с.л.брашно
• 2 с.л. галета
• 40 г краве масло
• 1-2 глави лук
Начин на приготвяне:
Сваряваме месото, нарязваме го на хапки, овалваме го последователно в брашното, яйцето и галетата и го изпържваме в маслото.
Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме сварения и нарязан лук. Поднасяме лука като гарнитура към месото.
Организмът на жената преживява драматични промени през пубертета, след като стане майка, по време на менопаузата. Точно по тази причина тийнейджърките и зрелите дами пълнеят по различен начин и съотве...
От всички зърнени култури овесените ядки са най-пълноценната и лечебна храна за човешкия организъм. Освен това полезни за здравето са овесените люспи и овесената слама. Какво съдържа? В хим...
За лечебни цели се използват плодовете, кората, цветовете и даже семената и листата на калината. Плодовете се събират през септември, кората – през ранната пролет, а цветовете – по време на растежа пр...
Растението (Ricinus communis) произхожда от тропическа Африка и се култивира в много страни с горещ или умерен климат: Южна Америка, Индия, Русия. У нас билката се култивира в Плевенски, Врачански и Т...