Продукти: (за 4 порции)
• 1 парче прясно зеле
• 2-3 картофа
• 1 тиквичка
• 1 домат
• 2 моркова
• 1 к.ч. грах от консерва
• 1 к.ч.сметана
• 40 г краве масло
• магданоз, сол
• 1 л вода
Начин на приготвяне:
Нарязваме морковите на ситно, задушаваме ги в маслото и малко вода и ги сипваме във врящата подсолена вода. Прибавяме нарязаните зеленчуци и граха и варим до готовност.
Накрая застройваме със сметаната и поръсваме с наситнен магданоз.
Една от най-интересните и ефикасни диети, които избавят организма от натрупаните в него вредни вещества и отрови, е на индианците от племето сенека. Тя се прави само 4 дни: През първия ден е разреше...
Ясно е, че има храни, които може да ви помогнат за по-доброто изгаряне на мазнините. Специалисти диетолози са установили, че сред продуктите, които ние консумираме, има 6, от които мазнините в човешко...
Копривата (Urtica dioica L.) е многогодишно двудомно тревисто растение с четириръбесто право стъбло, високо до 2 м, с пълзящо и разклонено коренище. Листата са срещуположни, назъбени, яйцевидни, тъмно...
Някои жени следят за стройната си фигура и внимателно подбират менюто си. Едни лакомства попадат в групата „любими”, други се задоволяват с ролята на „понякога е позволено”, а трети са забранени. Учен...