Продукти:
• 2 патладжана
• 1 морков
• 1 глава лук
• 2 стръка зелен лук
• 3 с.л. доматено пюре
• 3-4 с.л. зехтин
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме лука и морковите в малко подсолена вода и ги отцеждаме.
Опичаме патладжаните, обелваме ги и ги пасираме заедно с лука и морковите. Прибавяме доматеното пюре, размито в малко вода, олиото и сол на вкус.
Варим на слаб огън, докато хайверът се сгъсти. Поднасяме го охладен и поръсен със ситно нарязан зелен лук.
Твърде често при настинка се самолекуваме с антибиотици. Лекарите също ги предписват, за да се презастраховат от усложнения. Нерядко обаче се постига обратен ефект. При астматиците особено опасни са а...
Наскоро откритите магнитни рецептори в човешкия мозък потвърдиха познанията на древните китайци и индийци, египтяни и гърци, че хората винаги са се влияели силно от земното магнитно поле. Спадането на...
Посочените стойности са за ккал. в 100 г от съответните продукти. Авокадо – 160 Ананас – 48 Аспержи – 20 Атлантическа сьомга – 142 Бадемово масло – 884 Банани – 89 Броколи – 34 Бял...
Тъй като са устроени различно, слабите места във физиката и психиката на двата пола не са едни и същи. Нищо чудно, че и болестите, които ги спохождат, не си приличат. Тествайте познанията си по въпрос...