Продукти: (за 4 порции)
• 500 г прясно зеле
• 1 парче цвекло
• 1 к.ч. боровинки
• 100 г сметана
• 2-3 с.л. захар
Начин на приготвяне:
Нарязваме зелето на ситно и го претриваме. Прибавяме отцедения сок от боровинките, настърганото цвекло и сметаната. Подслаждаме със захарта и разбъркваме.
Японските жени живеят повече от всички други по света. Освен това те запазват през голяма част от живота си стройна фигура и свежа кожа, блестящи и гъсти коси. И всеки би се запитал как се удава на яп...
1. Всеки ден изпивайте сока на два портокала. Витамин С неутрализира успешно свободните радикали, които разрушават имунната ни защита и стават причина за развитието на някои видове рак. И тъй ...
Истина ли е, че при приемане на отводняващи средства е полезно да се ядат банани и картофи. Има ли изобщо някакви подобни препоръки за диета по време на приемане на лекарства? Отводняващите препа...
Науката и практиката на съвременното хранене все повече се обръща към хранителни продукти с пълноценни качества и малък обем. Функционалното хранене измества едностранчивите и скъпи диети. Здравословн...