Продукти:
• 1 кг моркови
• 1 ч.ч. ориз
• 2 яйца
• 3-4 с.л. галета
• 20 г краве масло
• 1 к.ч. сметана
• сол
Начин на приготвяне:
Задушаваме морковите в малко вода и ги пасираме. Сваряваме ориза, отцеждаме и също го пасираме. Прибавяме морковите, разбитите яйца, маслото и галетата.
Посоляваме, разбъркваме и изсипваме в намаслена тавичка. Запичаме в умерено загрята фурна. Преди поднасяне поливаме ястието със сметана.
Модерната кухня все по-често използва този зеленчук, като го влага в най-различни ястия, повечето от които полезни за хората от всички възрасти. Популярността му се дължи предимно на факта, че празът ...
Няма съмнение, че ще се изненадате от свръхоригиналните и даже стряскащи теории, споделяни от все повече американски диетолози, според които ние дебелеем, защото робуваме на остарели представи за хран...
Можете дa не го обичате заради специфичния мирис и сълзотворния му ефект, но с нищо няма да промените факта, че навсякъде по света хората си хапват лук отдавна и не мислят да се отказват от този си на...
Модерната кухня все по-често използва този зеленчук, като го влага в най-различни ястия, повечето от които полезни за хората от всички възрасти. Популярността му се дължи предимно на факта, че празът ...