Продукти: (за 4 порции)
• 4 ч.ч. прясно мляко
• 1 к.ч. булгур
• 3 картофа
• 2 моркова
• 40 г краве масло
• захар, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме булгура в подсолена вода и го пасираме.
Задушаваме зеленчуците в малко количество вода и също ги пасираме. Прибавяме булгура и разреждаме полученото пюре с горещото мляко. Подправяме със захар и сол.
При сервиране във всяка чиния слагаме парченце масло.
Шоколад, сушени плодове, пържоли, сирена... Можете да си ги позволите, дори ако ви се налага да отслабнете, стига да знаете кога точно да ги консумирате. Светлина по въпроса хвърлят френските лекари А...
Диетата е основен лечебен фактор при пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур. Лечебното хранене означава консумация на определени храни, приемане на повече течности и витамини, намалена сол, огран...
Растението (Ricinus communis) произхожда от тропическа Африка и се култивира в много страни с горещ или умерен климат: Южна Америка, Индия, Русия. У нас билката се култивира в Плевенски, Врачански и Т...
Изключително богати на вода, вкусните дарове на природата хидратират тялото и кожата ни. В същото време техните минерали гарантират доброто състояние на мускулите, а витамините им, особено С и Е, се б...