Продукти:
• 4 големи пилешки гърди (по 200 г)
• 125 г моцарела
• 8 парчета бекон
• 2 с.л. топено масло
• смлян черен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Разрязваме пилешкото на две по дължина, начукваме парчетата и ги поръсваме със сол и черен пипер. Моцарелата нарязваме на кубчета.
Върху всяко филе слагаме парче бекон, поръсваме с моцарела и завиваме рулца. Изпържваме ги в топеното масло и ги слагаме за 25 мин в загрята на 180 градуса фурна.
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 300 г дробчета със сърчица • 300 г воденички • 1,5 ч.ч. ориз • 1 връзка зелен лук (1 глава стар лук или 1 стрък праз) • 2 яйца • 3-4 с.л. олио • 1-2 с.л. брашно • 1/2...
Продукти: • 1 ч.ч черни маслини • 1 кисело мляко • 1/3 ч.ч олио • 2 ч.ч брашно • 3 яйца • 1 бакпулвер • 1 щипка сода за хляб • масло за намазване на тавичката • сусам за поръсване ...
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...