Кулинарни рецепти » Говежди кебапчета

 Говежди кебапчета

Продукти: (за 2 порции)

• 500 г говеждо месо от врата
• 1 скилидка чесън
• 3 с.л. гореща вода
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Прекарваме почистеното и нарязано на късове месо през месомелачка. Прибавяме счукания чесън, водата, черен пипер и сол. Омесваме добре и оформяме от сместа кебабчета, дълги около 6 см. Намазваме ги с олио и ги печем на силна скара.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Питка в гювече

Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...

Нервозни кюфтенца

Продукти: • 500 г кайма (смес) • 1-2 глави лук • 1 яйце • 1 филия сух хляб (без кората) • 1 к.ч. прясно мляко • 1 люта чушка • кимион • бахар • черен пипер • сол • брашно за...

Зрял фасул с целина

Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...

Маслени сладки с орехи

Продукти: • 125 г краве масло • 1/2 ч.ч захар • 1 яйце • 1 с.л кисело мляко • 1 бакпулвер • 2 ч.ч брашно • 1 к.ч. сладко по избор • 1 ч.ч. орехови ядки Начин на приготвяне: ...

Начало