Продукти:
• 4 пилешки бутчета
• 200 г бекон
• 4-5 скилидки чесън
• 1 глава лук
• кашкавал
Начин на приготвяне:
Измиваме и обезкостяваме бутчетата. Запържваме бекона нарязан на кубчета, наситнения лук и чесъна.
Във всяко бутче поставяме от плънката и парче кашкавал. Навиваме на руло, намазваме с масло и редим в тавичка. Сипваме малко вода и печем ястието до готовност. Сервираме със салата по избор.
Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...