Продукти:
• 6 банана
• 100 г настърган пармезан
• 1-2 с.л. счукан сухар
• 2 с.л. масло
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме бананите, разрязваме ги по дължина на две и ги нареждаме в намаслена тавичка. Сипваме разтопеното масло, подправяме с черен пипер и сол на вкус и поръсваме със смес от сухара и пармезана.
Пъхаме тавичката във фурна, загрята до 220°С, и печем 15 мин.
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 400 г готови кори • 1 кг тиква • 2 средно големи ябълки • 1 ч.ч. захар • 100 г стафиди • 100 г смлени орехови ядки • 5-6 с.л. олио • 1 ч.л. канела • г краве масло ...
Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...