Продукти:
• 6 банана
• 100 г настърган пармезан
• 1-2 с.л. счукан сухар
• 2 с.л. масло
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме бананите, разрязваме ги по дължина на две и ги нареждаме в намаслена тавичка. Сипваме разтопеното масло, подправяме с черен пипер и сол на вкус и поръсваме със смес от сухара и пармезана.
Пъхаме тавичката във фурна, загрята до 220°С, и печем 15 мин.
Продукти: • 4 кг червени пиперки • 1 кг чорбаджийски чушки • 2 кг червени домати • 1 връзка целина • 3 глави чесън • 2 ч.ч. оцет • 2 ч.ч. олио • 1 ч.ч. захар • 3 с.л. сол На...
Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...