Продукти: 
•	400 г сварен зрял фасул
•	400 г броколи
•	2 стръка целина (без листата)
•	2-3 стръка зелен лук
•	1 скилидка чесън
•	1 к.ч. зехтин
•	1 к.ч. оцет
•	1-2 щипки захар
•	черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме лука и стръковете целина на малки парченца и ги смесваме с отцедения фасул и накъсаното броколи. 
Отделно смесваме оцета и зехтина със захарта и счукания чесън. Подправяме с черен пипер и сол на вкус и разбиваме много добре. 
Заливаме салатата с тази смес, разбъркваме внимателно и разпределяме в чиниите за сервиране.
 
              Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
 
              Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
 
              Продукти: • 2 кг миди с черупките • 1 глава чесън • 1 к.ч. разтопено краве масло • сокът от 2 лимона • 1 с.л. ситно нарязан копър • сол Начин на приготвяне: Остъргваме добре ...
 
              Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...