Продукти: (за 4 порции)
• 3 с.л. ориз
• 2 с.л. краве масло
• 100 г сирене (кашкавал)
• 4 ч.ч. прясно мляко
• 2 яйца
• чубрица, сол
Начин на приготвяне:
Запържваме ориза в маслото и заливаме с 2 ч.ч. вода. Прибавяме млякото и оставяме да ври 15 минути.
Малко преди да свалим от котлона слагаме чубрицата и застройваме с разбитите яйца и настръганото сирене (кашкавал).
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...