Продукти: (за 4 порции)
• 1,5 кг зелен фасул
• 2 глави лук
• 1 к.ч. олио
• 1 с.л. червен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Почистения и измит зелен фасул сваряваме в подсолена вода и отцеждаме.
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в олиото до златисто. Поръсваме червения пипер, разбъркваме и заливаме зеления фасул със запръжката.
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...