Продукти:
• 1 кг тиквички
• 1/2 ч. ч. олио
• 4 яйца
• 1/2 връзка копър
• 2 ч. ч. прясно мляко
• черен пипер, магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме тиквичките, нарязваме ги на кубчета, сваряваме ги в подсолена вода и отцеждаме.
Разбъркваме прясното мляко с яйцата, ситно нарязания копър, черен пипер и сол на вкус. Прибавяме отцедените тиквички, заливаме с олиото и варим на тих огън, докато сосът се сгъсти.
Поднасяме ястието с поръсен наситнен магданоз.
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 500 г брашно • 250 г локум • 1/2 кофичка кисело мляко • 60 г захар • 120 г пудра захар • 80 г свинска мас • 80 мл олио • 100 г орехови ядки • 100 г орехови ядки • 5...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...