Кулинарни рецепти » Бобена майонеза

 Бобена майонеза

Продукти:

• 150 г сварен фасул
• 1 малка опаковка трапезна майонеза
• маслини
• сурова туршия
• магданоз

Начин на приготвяне:

Сваряваме фасула в подсолена вода и още топъл го пасираме. Объркваме го с готовата майонеза.

Оставяме майонезата с разбъркания в нея фасул да престои 1-2 часа и тогава я гарнираме в салатено плато със сурова туршия, маслинки и клонки магданоз.

Автор: Елеонора Владимирова

Представяме Ви:

Салата от зелени доматчета

Продукти: • 5 кг зелени домати • 1 ч. ч. оцет • 1 ч. ч. захар • 1 к. ч. сол • чесън, копър • 12 с. л. препържено олио Начин на приготвяне: Нарязваме доматите на филийки, поръ...

Сладкиш с нектарини

Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...

Домашен козунак

Продукти: • 1 кг брашно • 1 кубче мая • 7 яйца • 300 мл прясно мляко • 300 г захар • 1щипка сол • 150 г краве масло • настъргана кора от 1 лимон • 1 ванилия • 1 ч.ч. стафиди ...

Руски пирог

Продукти: • 1 1/2 ч.ч. прясно мляко • 1 1/2 ч.ч. олио • мая колкото кибритена кутия • 2 с.л. захар • 1 с.л. сол • 2 яйца • брашно около 1 кг За плънката: • 1 кг кайма • ...

Начало