Продукти:
• 500 г майонеза
• 100 г гъби
• 2 кисели краставички
• парче бяло цвекло
• 1 картоф
• 1 морков
• сол, магданоз
• маслини
Начин на приготвяне:
Сваряваме гъбите в подсолена вода и ги нарязваме на ивички, а краставичките нарязваме на кубчета.
Сваряваме и нарязваме на дребно цвеклото, картофа и моркова. Посоляваме и прибавяме към гъбите и краставичките.
Разбъркваме всичко с половината от майонезата и разстиламе в широка чиния. Покриваме с останалата майонеза и украсяваме с маслини и клончета магданоз.
Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 500 г кайма (смес) • 1-2 глави лук • 1 яйце • 1 филия сух хляб (без кората) • 1 к.ч. прясно мляко • 1 люта чушка • кимион • бахар • черен пипер • сол • брашно за...
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...