Продукти: (за 4 порции)
• 400 г стерилизирано червено цвекло
• 1 кисела краставичка
• 1 ябълка
• 1 кофичка заквасена сметана
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Отцеждаме стерилизираното цвекло и го нарязваме на парченца.
Обелваме ябълката и я нарязваме на кубчета. Прибавяме нарязаната краставичка и цвеклото, подправяме на вкус със сол и черен пипер и разбъркваме.
Разпределяме салатата в чиниите за сервиране и заливаме с разбитата сметана. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...