Продукти:
• 5 твърдо сварени яйца
• 150 г чернодробен пастет
• 1 глава лук
• 1 с.л. краве масло
• 500 г картофена салата
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Обелваме твърдо сварените яйца и ги разрязваме напреко на половинки. Изваждаме жълтъците и ги претриваме през цедка. Прибавяме при непрекъснато разбиване маслото, пастета, черен пипер и сол.
Шприцоваме сместа в белтъците, които нареждаме върху картофената салата. Поръсваме с дребно нарязаните лук и магданоз.
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 5 кг червена капия • 4 кг червени домати • 1 кг картофи • 1 кг моркови • 600 г лук • 200 г чесън • 800 мл олио • 200 г захар • 80 г сол • 1 връзка магданоз Нач...
Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...