Продукти:
• 4 листа от прясно зеле
• 3 пакетчета сирене “Крема”
• 2 моркова
• 3 с.л. смлени орехови ядки
• 5 с.л. майонеза
• 4 скилидки чесън
• сол
Начин на приготвяне:
Смесваме сиренето с майонезата.
Настъргваме морковите и чесъна и го смесваме с ореховите ядки и майонезата. Посоляваме, разбъркваме и от получената смес завиваме в зелевите листа четири стегнати сарми.
Оставяме готовите сарми за 10 часа в хладилник, а след това ги нарязваме на тънки кръгчета.
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...