Продукти: 
•	2 моркова
•	половин зелка
•	половин глава целина
•	1 ябълка
•	1-2 с.л. оцет
•	1-2 с.л. олио
•	сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме зелката на ивички и леко я претриваме със солта. Обелваме ябълката и я настъргваме. Настъргваме също така почистените целина и моркови. 
Смесваме продуктите, разбъркваме ги и ги заливаме със смес от олиото и оцета, която сме разбили с вилица до побеляване.
 
              Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
 
              Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
 
              Продукти: • 500 г кайма • 3-4 с.л. олио • 3-4 големи патладжана • 2 глави лук • 3 домата • 1 ч.ч. бяло вино • 1 кисело мляко • 1 ч.л. сода бикарбонат • 2 яйца • 1 с.л. брашно ...
 
              Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...