Кулинарни рецепти » Панирано сирене

 Панирано сирене

Продукти: (за 4 порции)

• 400 г сирене
• 2 яйца
• 4 с.л. брашно
• 1 к.ч. бира
• 1-2 ч.л. червен пипер
• 4 с.л. олио

Начин на приготвяне:

Отцеждаме сиренето от саламурата и го нарязваме на филийки.

Разбиваме яйцата и ги смесваме с бирата и брашното. Потапяме парчетата сирене в тази смес и ги изпържваме от двете страни в сгорещеното олио.

Преди поднасяне поръсваме сиренето с червения пипер.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Хайвер от тиквички

Продукти: • 5 кг задушени тиквички • 500 г изпържен лук • 100 мл олио • 30 г магданоз или копър • 300 г захар • 40 г сол • 6 г черен пипер Начин на приготвяне: Задушаваме п...

Картофени топчици с кашкавал

Продукти: • 4 големи картофа • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. настърган кашкавал • 1 жълтък • половин пакетче краве масло • сол Начин на приготвяне: Сваряваме, обелваме и пасираме ка...

Руло от осмянка

Начин на приготвяне: Отрязва се осмянката на прасето. (Така се нарича в нашия край тази пъстра част, която се намира в коремната област между външния слой сланина и вътрешната мазнина.) Това месо...

Кюфтета от черен дроб и картофи

Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...

Начало