Продукти: (за 4 порции)
• 30-40 млади листа от цвекло
• 4 картофа
• 1 връзка магданоз
• 2 с.л. галета
• 2 яйца
• 3 к.ч. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Попарваме листата, отцеждаме и ги накълцваме.
Стриваме сварените и обелени картофи, наситняваме лука, прибавяме подправките, яйцата, солта.
Омесваме добре зеленчуковата каша и я оставяме да престои 10 минути.
Правим кюфтета, овалваме ги в галета и пържим в силно сгорещена мазнина.
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...