В броя: Супа от царска туршия, Болярски палачинки, Тиква със сирене на фурна, Прескоп, Карначета с родопски боб в гювече, Пълнени дюли, Лесна манджа с наденица, Пълнени чушки с ориз и кренвирши, Наденица с гъби и ориз, Пълнена печена тиква, Мусака от салам със сирене Крема, Пикантни топчета от парено тесто с плънка, Колбаси в тесто, Банички с козе сирене и круши, Суфле с кашкавал и картофи, Руло от бекон със свински език, Наденица с праз, Суфле от домати с плънка от сирене, Задушени пиперки със салам, Задушена наденица в доматен сос, Млечен гулаш със свинско, Кестеново парфе, Сладкиш от кестени и банани и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
ТОДОРКА ДЕНЕВА, гр. ПАЗАРДЖИК Свински джолани в глинен гювеч Прoдукти: 2-3 свински джолана (в зависимост от размера на гювеча), 1 ч.ч. бяло вино, 3 глави лук, 5-6 моркова, 1 глава целина, 5-...
За слънчевите колектори и тяхната ефективност разговаряме с инж. Александър Шаламанов. Инж. Шаламанов е завършил Техническия университет в София (1981 г.) със специалност подемно-транспортни процеси и...
Трябва ли да пият кафе хората със сърдечно-съдови проблеми? Кардиолозите често чуват този въпрос от своите пациенти. Едни от тях по старому препоръчват да не се пие кафе, тъй като повишава кръвното...
Schisandra chinensis е латинското име на китайския лимонник - виещо се растение, което достига до 10-15 м дължина и дебелина до 5 см. При разтриване между пръстите всичките му части издават миризма на...