В броя: Фрикасе от коприва, Месеница със спанак и сирене, Шиш кебап в було, Торта с готово руло, Каша от коприва, Татарски кюфтета на скара, Руло по селски, Свинско филе в омлет, Книжен кебап със зелен лук, Мусака от коприва, Сърца попска яхния, Копривени кюфтета, Руло с пиперки, Самун от месо, Дробчета по селски, Пържоли по сръбски, Манастирски гювеч, Кавърма кебап, Мозък по шопски, Чили кон карне, Курбан чорба с люти чушлета, Леща по светогорски, Сирене по неврокопски, Калугерска чорба, Люта боб чорба, Паприкаш по манастирски, Менудо, Бисквитено руло с натрошени целувки, Шоколадов салам, Бадемово парфе и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Всеизвестно е, че здравето и дълголетието ни зависят от качеството на храната, която поглъщаме. За жалост в нея често липсват достатъчно витамини и олигоелементи и това си проличава по състоянието на ...
Названието на това растение произхожда от името на неаполитанския граф фон Сансевиеро, който през XVIII век е покровителствувал естествените науки. Родината му са тропическите райони на Африка и Азия....
Листата на алоето се стриват, заливат се с вода в съотношение 1:5 и се оставят да престоят един час. След това кипват 2-3 мин и се прецеждат през двоен пласт марля. Прилага се при кожни болести, възпа...
КОРИДОРЪТ Коридорът е първото място в дома, което посреща нас и гостите ни. Неприятно е, когато помещението е малко, затова търсим възможности да го разширим. Как да стане това? Подът ...