Още рецепти » Вестник за градината, брой 49

 Вестник за градината, брой 49
Излиза на 7 декември (сряда)


В броя:

И вие можете да отглеждате трюфели
Краставици ще берете от декември до юни
Заредете топлите парници
Подложки израстват и от семка
Как да запазим арпаджика до пролетта
Колко дълго трае гроздето?
Бувардията зимува на хладен балкон
Направете от миртата дръвче
Стайната лоза обича хладните помещения
Скрийте хвойновите храсти от слънцето

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.


ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Пържени кюфтенца

Кюфтета по цариградски Прoдукти: 500 г кайма /смес/, 1 глава лук, 1 филийка сух бял хляб, 1 к.ч. прясно мляко, 1 яйце, 1 к.ч. брашно, 1/2 ч.л. черен пипер, 1 ч.ч. олио, четвърт пакетче краве масл...

Уютен ъгъл в градината

Добре е уединеният кът да се разположи на място, защитено от вятър и любопитни погледи, например около гъсти храсти или ниски силно разклонени дървета. Разбира се, не във всяка градина има такива усло...

Как да си отгледате годжи бери

Въпреки че годжи бери или мерджанът, както го наричаме у нас, е познат и използван още от древността, то в началото на ХХІ век интересът към него избухна с неочаквана сила. От десет години то е на мо...

Вкусотии с пилешки дреболии

Пилешки дробчета по ловджийски Прoдукти: 900 г дробчета, 150 г брашно, 1 ч.л. черен пипер, 6 с.л. олио, 25 г краве масло, 12 по-големи гъби, 100 г кромид лук, 1-2 счукани скилидки чесън, 2 с.л. ...

Начало