Още рецепти » Вестник за градината, брой 49

 Вестник за градината, брой 49
Излиза на 7 декември (сряда)


В броя:

И вие можете да отглеждате трюфели
Краставици ще берете от декември до юни
Заредете топлите парници
Подложки израстват и от семка
Как да запазим арпаджика до пролетта
Колко дълго трае гроздето?
Бувардията зимува на хладен балкон
Направете от миртата дръвче
Стайната лоза обича хладните помещения
Скрийте хвойновите храсти от слънцето

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.


ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Десерти с кафе

Класическо тирамису Прoдукти: 200 г захар, 4 яйца, 500 г маскарпоне, 400 г бишкоти, 1 ванилия, кафе, ром, какао. Нaчин на приготвяне: На водна баня смесваме захарта с жълтъците. Прибавяме маска...

За да се чувстваме добре вкъщи

„Покажи ми къде живееш и ще ти кажа какъв си" - това е философията на Фен шуй, хилядолетното китайско изкуство, което ни учи как да подредим дома си така, че да привлечем на своя страна положител...

Наследствен ли е ракът на гърдата?

За коварната болест, ранната диагностика и успешното лечение разговаряме с д-р Евгени Василев, акушер-гинеколог с дългогодишен опит в лечението на мамологични заболявания. - Д-р Василев, наследс...

Вашите рецепти с кисело зеле

ВЕЛИЧКА КАМЕНОВА, гр. ПЛЕВЕН Мусака с кисело зеле и кайма Прoдукти: 500 г кайма (смес), 1 голяма кисела зелка, 5 с.л. мас, 2 глави лук, 1 с.л. доматено пюре, 3 яйца, 200 мл прясно мляко, 1 ...

Начало