Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 26. Излиза на 21 декември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 26. Излиза на 21 декември (петък)

В броя: Тиквеник с мед за Бъдни вечер, Сладка питка с късмети, Капама по самоковски, Дребни сладки за Нова година, Коледна погача с мая, Родопска баница с готови кори, Касапски сарми, Коледна пуйка със стафиди и орехи, Селски сарми с кисело зеле, Рулца от свинска кожа, Торта от кайма, Реване от кайма и ориз, Болярски сарми, Джолан с кисело зеле, Пиян кебап, Руло в шкембе, Вретено от кайма, Пълнени портокали с кайма, Ефектно руло, Свински пържоли с пушено сирене, Коледна медена пита, Бурма бюрек, Грис халва, Бъдник с тиква, Бурания, Пълнени чушки от туршия, Пълнени камби със зрял фасул на фурна, Разядка с орехи и чесън, Новогодишна торта – охлюв и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Триградското ждрело

Намира в западната част на Родопите. Това е и най-големия карстов район в България с над 150 пещери. Ако сте любители на пещерния туризъм това е вашето място. Приключенията започват от момента, ...

Направете си каскада от ягоди

Виещите се ягоди не само дават вкусни плодове в течение на няколко месеца от началото на лятото до настъпването на мразовете, но и впечатляват с каскадата си от тънки филизи, украсени едновременно с б...

Вкусни шницели

Виенски шницел Продукти за 4 порции: 600 г телешко месо от бута, 2 яйца, прясно мляко, брашно, галета, олио, сол, мазнина за пържене, Нaчин на приготвяне: Отрязваме 4 шницела от бута /не трябва...

Карамфилът – знак за обич и вярност

Карамфилът е от цветята, които не се нуждаят от описание. От хилядолетия той е неизменен спътник на хората в радост и мъка. Древните гърци приписвали появата му на разгневената от неуспешен лов богиня...

Начало