Още рецепти » Хепатобион – нов уникален пробиотик

 Хепатобион – нов уникален пробиотик

Новият пробиотик на научно-изследователската лаборатория на Лактина ООД съдържа млечнокисели бактерии, изолирани от естествени природни източници в България. Те са специално подбрани съобразно техните функционално-здравни характеристики и възпроизвеждат полезните свойства на млечнокиселите бактерии като основни биологични регулатори на храносмилателния тракт. В Хепатобион са включени комплекс от щамове Lactobacillus bulgaricus – с уникални качества и здравословни ефекти като: укрепване и стимулиране на имунната система, възстановяване на полезната чревна микрофлора, подобряване и нормализиране на процесите в стомашно – чревния тракт, които водят до подобряване на здравето. Хепатобион е добавено и натурално българско розово масло.

Виж още:

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Билкови напитки

Сироп от боровинки Прoдукти: 2 кг боровинки, 2 кг захар. Нaчин на приготвяне: Нареждаме измитите боровинки в стъклен буркан - ред захар, ред боровинки. Най-отгоре завършваме със захарта. З...

СУПИ С ЛАПАД

Селска супа с лапад Прoдукти: 400 г лапад, 1 връзка пресен лук, 3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 2 яйца, 1 к.ч. кисело мляко, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Почистваме лапада от жилките, нар...

ПЪРЖЕНИ ЗАКУСКИ

Банички с риба Прoдукти: 200 г брашно, 3 яйца, 1 ч.ч. топла вода, 15 г мая за хляб, 1 бучка /колкото орех/ краве масло, 1 глава лук, сокът от половин лимон, 200 г рибно филе, черен пипер, сол....

Основни методи за присаждане на овошки

Присаждането е основният начин за размножаване и единственият начин за облагородяване и преоблагородяване на дървесните овощни видове. При размножаването най-често се използва присаждането на спяща п...

Начало