В броя: Бързи соленки, Печен заек по ловджийски, Свински ребра на фурна, Печено свинско с плънка от кайма, Панирана сланина, Печено пиле по селски, Кашкавалки, Месо печено върху сол, Агнешко печено със зеленчуци, Солени гъбки, Соленки със сирене, Трайни соленки, Банички с коприва, Капама с лозови листа, Селска манджа, Пирян, Зелен лук по италиански, Яхния с лозови листа, Гювеч с ориз и лукчета, Манастирска яхния с вино, Млечен пилаф, Ризото по милански, Гръцки сарми, Супа от маруля с ориз, Солена торта от макарони, Грис-халва с карамел, Сиропирана грис-пита, Десерт без захар и още 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Известно е, че кожата е важна система за човешкото тяло и е свързана с вътрешните органи. Понякога дори е огледало – образът на промените по повърхността й насочва към определена болест. Достатъчно е ...
Умелото комбиниране на цветята в букета е от съществено значение и е въпрос на усет, добро възпитание и определени познания. Цветята със своите багри и форми имат и символично значение. Днес символ...
Фобия от водата имат около 10% от хората, населяващи земята. Според психоаналитиците тя се появява още в зародишната фаза от нашето развитие и се дължи на тежко прекараната бременност на майките ни. И...
Още преди нашата ера прадедите ни са отглеждали рибки. Аквариумите били от камък и нямали водни растения. Отглеждането на декоративните видове обаче започва през 13-и век в Поднебесната империя. Тук ...