Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 5. Излиза на 2 март (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 5. Излиза на 2 март (петък)

В броя: Бързи соленки, Печен заек по ловджийски, Свински ребра на фурна, Печено свинско с плънка от кайма, Панирана сланина, Печено пиле по селски, Кашкавалки, Месо печено върху сол, Агнешко печено със зеленчуци, Солени гъбки, Соленки със сирене, Трайни соленки, Банички с коприва, Капама с лозови листа, Селска манджа, Пирян, Зелен лук по италиански, Яхния с лозови листа, Гювеч с ориз и лукчета, Манастирска яхния с вино, Млечен пилаф, Ризото по милански, Гръцки сарми, Супа от маруля с ориз, Солена торта от макарони, Грис-халва с карамел, Сиропирана грис-пита, Десерт без захар и още 95 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Китайското градинско изкуство

Ландшафтният дизайн в Китай винаги се е смятал за изкуство. Създателите на градини в своите идеи и принципи са се ръководили от традиционните ценности на обществото и философските школи, позовавай...

ШАМБОР - прекрасният замък на Франсоа I

Мнозина определят Шамбор като най-красивия замък във Франция. Този замък е предизвиквал възхищението на не едно и две европейски величия. Замислен като обикновена ловна хижа Шамбор се превръща в монум...

Антрето

То е първото нещо, което външните хора виждат в един дом, затова ненапразно го наричат „визитната картичка" на стопаните. Помислете дали сте отделили достатъчно внимание на това помещение - не са...

Есенни гювечи

Гювеч със зеленчуци и картофи Прoдукти: 600 г картофи, 2-3 глави лук, 1 глава целина, 1 по-малка прясна зелка, 1-2 моркова, 1 ч.ч. арпаджик, 1 ч.ч. грах, 5-6 домата, 1 к.ч. олио, 1 дафинов лист,...

Начало