Още рецепти » Вестник за градината, брой 25

 Вестник за градината, брой 25
Излиза на 21 юни (сряда)


В броя:
• Проредете лозите, за да родят качествено грозде
• Засадете картофи като втора култура
• Правила за подхранване на ябълките
• Листни въшки тормозят цветята
• Как да си завъдя боровинка?
• Пресният торф е опасен за растенията
• Пресаждайте калата всяка година
• Крастата по лозата се лекува трудно
• Салатното цвекло се сее до края на юни
• Изнесете ериката на слънце
• Почиствайте редовно листата на пандануса
• Грахът се бере преди да е узрял
• Карамфиловото дърво има нужда от светлина


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Как да сготвим канелони

Канелони с месо Прoдукти: 350 г брашно, 3 яйца, 1 щипка сол; зa плънката: 500 г замразен спанак, 300 г печено телешко месо, 100 г шунка, 2 ч.ч. сос бешамел, 3 с.л. месен бульон, 1 яйце, 100 г нас...

Десерти с бишкоти

Класическо тирамису Прoдукти: 200 г захар, 4 яйца, 500 г маскарпоне, 400 г бишкоти, 1 ванилия, кафе, ром, какао. Нaчин на приготвяне: На водна баня смесваме захарта с жълтъците. Прибавяме маска...

Кьопоолу за зимата

Класическо кьопоолу Прoдукти: 8 кг патладжани, 1,5 кг червени или зелени чушки “Капия”, 500 г червени домати, 1 връзка магданоз, 1 връзка копър, 200 г сол. Нaчин на приготвяне: Изпечените ...

Да направим огретен

Огретен от картофи Прoдукти: 1200 г картофи, 120 г кашкавал, сол, черен пипер, магданоз, 1/2 ч. ч. олио, 3 яйца, 3 с. л. брашно, 1 1/2 ч. ч. прясно мляко. Нaчин на приготвяне: Сваряваме картофи...

Начало