В броя: Капама, Задушени пържоли с бира, Свински врат по коледарски, Шопски коледен кебап, Коледна погача с мая, Инджир-баклава, Македонска баница, Кокошка с кисело зеле, Свински пържоли с бяло вино, Къпана баница, Друсан кебап на фурна, Мелничарска кавърма, Пържоли с кисело зеле, Засукани сармички, Боб в червени камби, Печена пуйка с кайма, дюли и бадеми, Пилешко вретено, Хайвер с чесън, Разядка от сухи чушки, Мезе от печени орехи, Бурания, Топеница, Житенки, Содена пита, Бъдник с тиква, Празеник, Ошав – яхния, Тиквеник с печени кори, Сиропиран сладкиш “Коремче на ханъма”, Торта “Баклава” и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Наричат я още медово вино, хидромел, медов квас, медок. Известен е слаб и силен хидромел. В първия случай се използват водите от промиването на съдовете при прибиране на меда и остатъците от восъка. Т...
Водата е живот, а в интериора е един от най-ярките елементи на декора. Декоративни фонтанчета или водоеми обикновено се поставят в зоните за отдих или особено интимни кътчета. Представете си шума на б...
Електрическо осветление, камини, свещи – все източници на светлина… Ние ги ползваме, без да си даваме сметка за ползата и вредата и как правилно да си служим с тях Електрификация Електричест...
Грис халва Прoдукти: 200 г грис, 1 пакетче краве масло, 2 1/2ч.ч. кристална захар, 4 с.л. смлени орехови ядки, 4 с.л. стафиди, 1 ванилия, канела, пудра захар. Нaчин на приготвяне: Разтваряме за...