В броя: Дроб-сарма, Яхния от пилешки воденички, Телешка шкембе чорба, Пилешки дробчета по ловджийски, Брюкселски медальон, Вито шкембе от Чепеларе, Попска яхния с бъбреци, Фрикасе от телешки дреболии, Касапски сарми, Овчарска кавърма, Дробчета по селски, Селска чорба от агнешки чревца, Мезе от шкембе с чесън, Телешки дроб с лук, Топла агнешка пача, Агнешки главички в шкембе, Агнешко кукуреч, Бъбреци с пресен лук, Яхния от агнешко шкембе, Черен дроб “Су-чуан”, Руло от телешко шкембе, Мозък по шопски, Кебап от сърца, Телешки език с арпаджик и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Преди да започнем да месим, изваждаме продуктите от хладилника и ги оставяме да престоят час-два на стайна температура. В малка купичка наливаме 1 к.ч. горещо мляко, сипваме малко брашно и забъркваме ...
Първите мисионери, попаднали в Южна Америка, дали името на това красиво растение - пасифлора, защото видели в него черти, които символизират страданията на Христос. В превода от латински намираме техн...
Всичко, което расте около нас, претърпява промени в своята форма и развитие. Ние сме свидетели как от семенце се появява стръкче, появяват се листенца и цветове. Това е движение, което макар и незабе...
Конфитюр от вишни Прoдукти: 2 кг вишни, 1 кг захар, 1 щипка лимонена киселина Нaчин на приготвяне:Изчистваме плода костилките. Сокът, който остава докато махаме костилките, събираме и го използвам...