Още рецепти » Вестник за градината, брой 13

 Вестник за градината, брой 13
Излиза на 29 март (сряда)


В броя:

• Прогонете голите охлюви с подръчни средства
• Време е да подстрижите зокума
• Засаждане и грижи за черницата
• Подгответе мястото за ягодите
• Засаждайте вече петуниите
• Направете жив плет от облепиха
• Все още можете да сеете репички
• Боровинките да гледат на юг
• Мислете вече и за сладката царевица
• Зеленчуците показват от какво се нуждаят
• Запознайте се с гигантските бегонии
• Осигурете най-добрата почва на стайните цветя
• Пролетни грижи за домашните растения


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Да приготвим лазаня

Лазаня болонезе Прoдукти: 200 г кори за лазаня, 2-3 скилидки чесън, 1 глава лук, 2 моркова, 1 парче целина, 60 г сланина, 2 с.л. зехтин, 150 г кайма, 50 мл червено вино, 250 г настъргани домати, ...

Гобленът в съвременния интериор

Всеки, който поне малко се интересува от оформление на интериора, задължително е чувал за гоблена. Гобленът най-често се свързва със средновековна Франция, замъци, рицари, и прочее атрибути на онова в...

Как да подредим новата си кухня?

Да се работи приятно в кухнята означава да се работи удобно – когато всичко е „под ръка”. Съществуват четири основни вида планиране на кухненското пространство: U-образно, L-образно, двуредово и еднор...

Захаросани динени кори

Необходими са 1 кг месести динени кори след почистване на зелената външна част. Нарязнат се на кубчета със страна 2 см. После се посипват с 500 г захар и се заливат с 500 мл вода. Варят се точно 5 мин...

Начало