В броя: Постни панирани сармички от лапад, Миш-маш от коприва, Воденички с ориз и орехи, Пълнен шаран по селски, Каша от коприва и спанак, Топик, Карловска разядка, Зелеви сарми със сирене Крема, „Лакомница” с орехи, Чорба от коприва с орехи, Пилешка чорба с лют пипер, Млечна супа с орехи, Супа с печен лук и хляб, Морски скали, Мастакулки, Плезири, Арабски целувки, Канелени бисквитки, Алказари, Локумки, Фъчове, Орехово парфе, Кроканови пасти, Суха баклава, Торта “Гараш”, Орехов рулад, Шоколадов салам „Арусяг”, Кекс с локум, Арменско реване, Орехова пита, Орехова торта с карамел, Калугерка, Тригуни,Султанска грис халва и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Соленки на фурна Прoдукти: 500 г готово бутер тесто, 1 жълтък, 50 г сирене, 1 ч.л. ким, 1 ч.л. сол. Нaчин на приготвяне: Разстиламе готовото тесто и го намазваме с жълтъка, който сме разбил...
Още в древен Египет, а и във Финикия, било познато изкуството за правене на стъкло. Но първата си сериозна победа стъклото завоюва, когато от материал за практически нужди се превръща в мощно оръжие з...
В последните години интересът у нас към културната боровинка непрекъснато се увеличава. Ако и вие искате да имате този вълшебен плод в двора си, изберете слънчево място. Важно е да се знае, че растени...
Още при първа възможност. Стига температурата да се задържа над нулата и почвата да не е много влажна. Не че отложите ли за в по-късна пролет, например през април, ще претърпите пълен неуспех. И тогав...