Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 19. Излиза на 14 септември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 19. Излиза на 14 септември (петък)

В броя: Кръчмарска туршия, Хрупкави люти чушки, Царска туршия, Балсуджук, Кисели тиквички без варене, Парени пиперки, Пукани камби, Букуровска туршия, Парени чорбаджийки в доматен сос, Люта македонска туршия, Мляна туршия, Мезе от чорбаджийски чушки, Бърза туршия, Газирана туршия, Пълнени пържени камби, Туршия от люти чушки, Парена туршия, Сурова рязана туршия, Ефектно мезе, Суфле от шунка и гъби, Зеленчуково руло, Кьопоолу от чушки и сирене, Домашна сливенска лютеница, Войнишки курабии, Курабии с олио и бира, Пълнена бамя, Плакия от бамя и гъби, Яхния от прясна бамя, Бриям, Дроб по селски, Брюкселски медальон, Сладко от бяло грозде и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Как да подредим новата си кухня?

Да се работи приятно в кухнята означава да се работи удобно – когато всичко е „под ръка”. Съществуват четири основни вида планиране на кухненското пространство: U-образно, L-образно, двуредово и еднор...

Когато кожата страда

От десетина години насам слагате, и то с удоволствие, един и същ дневен крем. Той е подходящ за вашия тип кожа, безспорно подобрява вида й, прави я мека и свежа. От известно време обаче, непосредствен...

Основни правила за резитба на чимшира

Чимширът е бавнорастящ вид. Той понася добре резитбата. Използва се за изграждане на бордюри, живи плетове и други архитектурни форми и тела. Чимширът е вид, който е силно привързан към влажността на ...

Децата: какво не бива да им казваме

Твърде често, когато се завръщаме изморени и изнервени, почти на ръба на изтощението вкъщи, ние се разтоварваме от напрежението върху възможно най-невинните - собствените ни деца. Достатъчно е само ед...

Начало