Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 6

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 6
Излиза на 17 март (петък)

В броя: Бял мъж, Карамелизирани лукчета, Сарми от маруля, Дряновски кебап, Пиле Аблама, Касапска яхния, Картофена супа с топчета, Пълнена маруля, Задушени хапки по манастирски, Капама по самоковски, Агнешка плешка пълнена с лук, Телешко варено, Вегeтарианска попска яхния, Гювеч от цели лукчета, Арпаджик плакия, Мусака с маруля, Шаран с кисело-сладък сос, Бързо консоме, Безмесен чумлек в гърне, Манастирска яхния, Руло с яйца и арпаджик, Баница с маруля, Карамелизиран крем, Шипкови сладки, Марселини, Бургаски крем и още 95 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Гозби в глинен гювеч

Безмесен чомлек в гърне Продукти за 4 порции: 1 кг дребни лукчета, 50 г чесън, 1 с.л. брашно, 150 г домати, половин к.ч. червено вино, 150 г лук, 1 к.ч. олио, червен пипер, чубрица, дафинов лист,...

Лошото храносмилане

Аерофагия, киселини, сънливост, повдигане... Тези страдания, свързани с храносмилането ни, често се дължат на лоши хранителни навици. Прекалено обилно похапване на вечеря, сандвич, нагълтан надве-натр...

Ястия с кайма

Агнешки кюфтенца Прoдукти: 1 кг агнешка кайма, 2 глави лук, 300 г зелени пиперки, 2 белтъка, 4 лимона, 50 г корени от джинджифил, 8 скилидки чесън, 4 с.л. олио, 2 с.л. стрити листа от кориандър, 1 щ...

Вашите ястия в глинен гювеч

ТОДОРКА ДЕНЕВА, гр. ПАЗАРДЖИК Свински джолани в глинен гювеч Прoдукти: 2-3 свински джолана (в зависимост от размера на гювеча), 1 ч.ч. бяло вино, 3 глави лук, 5-6 моркова, 1 глава целина, 5-...

Начало