В броя: Сладко от зелени орехчета, Сладко от бели череши, Сладко от зелени смокини, Икономичен конфитюр от кайсии, Сладко от рози, Суфле от тиквички, Мармалад от вишни, Сладко от динени кори, Печен конфитюр от праскови, Шницели от пържени пиперки, Млади тиквички на фурна, Сладко от джанки, Сладко от ягоди, Мармалад от малини, Пестил от кайсии, Огретен с тиквички и картофи, Шницел с шунка и кашкавал, Доматена супа с кускус и сирене, Шопски кебап, Пълнени тиквички със сирене, Виенски шницел, Сладко от домати и ананас, Сладко от тиквички, Млечен сладкиш с череши, Грис-халва с карамел, Тиквен сладолед и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Черният кимион (Nigella Sativa) е известeн от 2500 години и има много имена - черно семе, посевна челебитка, полска челебитка, чернушка, къзха, Habbat al-baraka (благословено семе), калонджи, „фараонс...
За ползата, която носят на човешкия организъм кълновете и зародишите разговаряме с доц. д-р Донка Байкова, зам.-председател на Българското научно дружество по хранене и диетика. - Д-р Байкова, ка...
Маринована риба За мариноване са подходящи почти всички видове риба. Слагаме почистената от вътрешностите и люспите (ако има такива) прясна риба за 30 мин в саламура, приготвена от вода и сол в с...
Schisandra chinensis е латинското име на китайския лимонник - виещо се растение, което достига до 10-15 м дължина и дебелина до 5 см. При разтриване между пръстите всичките му части издават миризма на...