Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 12. Излиза на 7 юни (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 12. Излиза на 7 юни (петък)

В броя: Сладко от зелени орехчета, Сладко от бели череши, Сладко от зелени смокини, Икономичен конфитюр от кайсии, Сладко от рози, Суфле от тиквички, Мармалад от вишни, Сладко от динени кори, Печен конфитюр от праскови, Шницели от пържени пиперки, Млади тиквички на фурна, Сладко от джанки, Сладко от ягоди, Мармалад от малини, Пестил от кайсии, Огретен с тиквички и картофи, Шницел с шунка и кашкавал, Доматена супа с кускус и сирене, Шопски кебап, Пълнени тиквички със сирене, Виенски шницел, Сладко от домати и ананас, Сладко от тиквички, Млечен сладкиш с череши, Грис-халва с карамел, Тиквен сладолед и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Консервиране на вишни и череши

Конфитюр от вишни Прoдукти: 2 кг вишни, 1 кг захар, 1 щипка лимонена киселина Нaчин на приготвяне:Изчистваме плода костилките. Сокът, който остава докато махаме костилките, събираме и го използвам...

Месечният цикъл – истини и заблуди

Той ни спохожда на всеки 28 дни и е най-постоянното, най-естествено явление в живота на жената. Въпреки това месечният цикъл е свързан с доста неверни представи, загнездили се кой знае защо в съзнание...

Основни правила за резитба на чимшира

Чимширът е бавнорастящ вид. Той понася добре резитбата. Използва се за изграждане на бордюри, живи плетове и други архитектурни форми и тела. Чимширът е вид, който е силно привързан към влажността на ...

Магията на възрожденския двор

Макар и скромна по размери, нашата страна се радва на невероятни природни забележителности, богата история и великолепни архитектурни паметници, запазени до наши дни. Уникалността на българския бит, к...

Начало