В броя: Сладко от зелени орехчета, Сладко от бели череши, Сладко от зелени смокини, Икономичен конфитюр от кайсии, Сладко от рози, Суфле от тиквички, Мармалад от вишни, Сладко от динени кори, Печен конфитюр от праскови, Шницели от пържени пиперки, Млади тиквички на фурна, Сладко от джанки, Сладко от ягоди, Мармалад от малини, Пестил от кайсии, Огретен с тиквички и картофи, Шницел с шунка и кашкавал, Доматена супа с кускус и сирене, Шопски кебап, Пълнени тиквички със сирене, Виенски шницел, Сладко от домати и ананас, Сладко от тиквички, Млечен сладкиш с череши, Грис-халва с карамел, Тиквен сладолед и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Да се работи приятно в кухнята означава да се работи удобно – когато всичко е „под ръка”. Съществуват четири основни вида планиране на кухненското пространство: U-образно, L-образно, двуредово и еднор...
В богат асортимент с различни търговски марки в изключително красиви опаковки се предлага чаят по света. Известно е, че за целта се използват преработените връхни листенца на растението Thea sinensis ...
Меденки Прoдукти: 3 ч.ч. брашно, 1 1/2 к.ч. вода, 5 с.л. пчелен мед, 100 г краве масло, 1 равна ч.л. сода бикарбонат, щипка канела, по желание смлени орехови или бадемови ядки. Нaчин на пригот...
До неотдавна непознато в нашата градинарска практика, това цвете все по-убедително се утвърждава като хит на пролетта и все повече съпровожда пролетните поздравления между приятели и любими. Впечатляв...