Конфитюр от вишни Прoдукти: 2 кг вишни, 1 кг захар, 1 щипка лимонена киселина Нaчин на приготвяне:Изчистваме плода костилките. Сокът, който остава докато махаме костилките, събираме и го използвам...
Той ни спохожда на всеки 28 дни и е най-постоянното, най-естествено явление в живота на жената. Въпреки това месечният цикъл е свързан с доста неверни представи, загнездили се кой знае защо в съзнание...
Чимширът е бавнорастящ вид. Той понася добре резитбата. Използва се за изграждане на бордюри, живи плетове и други архитектурни форми и тела. Чимширът е вид, който е силно привързан към влажността на ...
Макар и скромна по размери, нашата страна се радва на невероятни природни забележителности, богата история и великолепни архитектурни паметници, запазени до наши дни. Уникалността на българския бит, к...