В броя: Печена пълнена пуйка със зеле, Свинско печено в шкембе, Джуркан боб,Панирани свински пръчици, Манастирски сармички, Торта от кайма, Свинско филе в зелев сок, Салата от леща с пръжки, Свински врат пълнен с кисело зеле, Празнична капама, Пуйка сарма, Свинско печено с бира, Свинско по селски, Таралежчета от кайма, Печено свинско месо в було, Мазан тиквеник, Коледна баклава с бутер тесто и мед, Шоколадова баклава, Гръцка баклава с бадеми, Шоколадово суфле и още 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Това интересно растение, един от многобройните представители на семейство Миртови, е разпространено в тропиците и субтропиците на Южна Азия. Представено е от близо 400 вида дребни, вечнозелени дръвчет...
За да направите сладко от бели череши, са ви необходими: 1 кг череши, 800 г захар, 1 каф.л. лимонена киселина, 1 клонче индрише. Почистете черешите от костилките и ги сложете в съда, в който ще ги в...
В редица държави ябълковото вино е много популярно и е известно с наименованието сайдер и апфелвайн. За приготовянето му се използват узрели, сочни и ароматни плодове. Неузрелите от по-късните сортове...
Сарми с гъби Прoдукти: 500 г печурки, 1 ч.ч. ориз,, 2 глави лук, 2 с.л. стафиди, 1 к.ч. олио, 2 жълтъка, 1 ч.ч. кисело мляко, лимонов сок, магданоз, черен пипер, сол, лозови листа. Нaчин на при...