Още рецепти » Вестник за градината, брой 26

 Вестник за градината, брой 26
Излиза на 28 юни (сряда)


В броя:
• Преборете сушата с подръчни средства
• Искате ли да берете едри домати?
• Засадете си йоща в градината
• Почиствайте розите от прецъфтелите цветове
• Коя почва е най-подходяща за градина
• Как се опложда смокинята?
• Сложете обички на балкона
• Дойде време кайсиите
• Картопът е гордост за всяка градина
• Използвайте бял синап вместо тор
• Иглолистни растения украсяват хола
• Не пестете водата за асклепиаса
• Лаватерата е най-непретенциозното растение
• Цимбидиумът е лесен за отглеждане


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)


Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Гозби с пресен лук

Супа от зелен лук Прoдукти: 2 връзки зелен лук, 1-2 с.л. ориз, 1 яйце, 4 с.л. олио, 1 к.ч. кисело мляко, 1-2 сухи люти чушлета, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме лука на парченца п...

Аксесоари от шамот

Можете със сигурност да кажете, че и дори обикновената керамична ваза ще изглежда по-добре от пластмасова. А едва ли някой би оспорил красотата на естествения камък, дървото, метала, теракотата... И,...

ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА

Бъдни вечер Салата от зрял фасул с лютеница и праз Прoдукти: 1-2 ч.ч. сварен зрял фасул, 1 к.ч. лютеница, 1 стрък праз, 5-6 скилидки чесън, 1 к.ч. маслини, 3 с.л. олио, 3 с.л. оцет, сол. Н...

Как да сготвим калкан

Калкан плакия Прoдукти: 1 калкан /около 1 кг/, 1 глава лук, 2 глави чесън, 1 к.ч. олио, 1 с.л. брашно, 1 лимон, връзка магданоз, 1 с.л. галета, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме калкана на п...

Начало