Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 4, излиза на 5 април (четвъртък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 4, излиза на 5 април (четвъртък)

В броя: Домашен козунак, Козунак със стафиди и бадеми, Козунак със сушени плодове, Козуначени кифли с бадеми, Козуначени понички, Козуначена баклава, Орехово козуначено руло, Мекици с козуначено тесто, Сладкиш с козунак и портокали, Великденски сладки, Меденки с бяла глазура, Лешникови топчета, Локумки, Фъстъчени пръчици, Саварини, Толумбички, Тригуни, Кекс с шоколадова глазура, Шоколадово руло, Мастакулки, Бисквитени яйца, Масленки, Медени целувки, Бишкотена торта, Орехова торта с целувки, Баклава със смокини и стафиди, Реване с ягодов сок, Крем брюле и още над 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Ботаническата градина в Балчик

Всеки влязъл в балчишката ботаническа градина, е останал възхитен от багри, форми и хармония. Той винаги носи очарованието в себе си и изпитва желание пак да се върне. Няколко реда за началото ...

Как се полагат течните тапети

Напоследък този вид мазилка стана особено актуална. Течните тапети представляват съчетание от натурално целулозно влакно и лепилно свързващо вещество с добавка на оцветители. Имат немалко преимуществ...

СИРОПИРАНИ ДЕСЕРТИ

Баклава Прoдукти: 0.5 кг фини кори за баница, 0.5 кг орехови ядки, около 400 г. масло, 1 ч.ч. захар, канела; зa сиропа: 4 ч.ч. захар, 2.5 ч.ч. вода, 1/2 ч.ч. мед, лимонова кора, канела, 1-2 зръ...

ЙОЩА - немски плод с френски привкус

Хибридът между касиса и бодливото немско грозде е създаден през 1959 г. след сложна кръстоска. Тази култура е наречена йоща, името е комбинация от първите букви на немските думи Yohonnisabelre и Stach...

Начало