Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 4, излиза на 5 април (четвъртък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 4, излиза на 5 април (четвъртък)

В броя: Домашен козунак, Козунак със стафиди и бадеми, Козунак със сушени плодове, Козуначени кифли с бадеми, Козуначени понички, Козуначена баклава, Орехово козуначено руло, Мекици с козуначено тесто, Сладкиш с козунак и портокали, Великденски сладки, Меденки с бяла глазура, Лешникови топчета, Локумки, Фъстъчени пръчици, Саварини, Толумбички, Тригуни, Кекс с шоколадова глазура, Шоколадово руло, Мастакулки, Бисквитени яйца, Масленки, Медени целувки, Бишкотена торта, Орехова торта с целувки, Баклава със смокини и стафиди, Реване с ягодов сок, Крем брюле и още над 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Килимът на цветята в Брюксел

1971 година се счита за годината, когато за първи път е създаден цветен килим на прочутия Голям площад (Grand Place) в центъра на Брюксел. Килимът е проектиран и изработен от ландшафтния архитект Е. С...

Консервиране на карфиол

Пазарджишка туршия Прoдукти: 5 кг камби, 1 кг моркови, 2 глави карфиол, 2 главички целина; зa маринатата: 500 мл олио, 500 г захар, 1 л оцет, 8 ч.ч. вода, 1 пакетче черен пипер на зърна, 5 дафин...

ДА РАЗГЛЕДАМЕ ПАРИЖ ЗА 5 ДНИ

Най-добрият начин да опознаете Париж е да го обходите пеша. Ето защо ви предлагаме 5 пешеходни маршрута, които минават през най-важните забележителности на този приказен град. Екипирайте се с подходящ...

Печива с ориз

Баница с ориз Прoдукти: 1 пакет готови кори, 1 ч.ч. ориз, 1-2 с.л. олио, 1 ч.ч. захар, половин пакетче краве масло. Нaчин на приготвяне: Измиваме ориза, подсушаваме го и го изпържваме в сгореще...

Начало