Още рецепти » Вестник за градината, брой 8

 Вестник за градината, брой 8
Излиза на 22 февруари (сряда)


В броя:
• Как се отглежда разсад за домати
• Умеете ли да присаждате калеми?
• Какво да правим с подранилите обички
• Резитба предпазва ябълката от брашнеста мана
• Как да си направим перфектна морава
• Време е да сеете лук
• Погрижете се за ягодите
• Как да се спасим от черното краче?
• Не забравяйте да наторите лозето
• Садете лилиумите според правилата
• Искате ли да произведете ранни картофи?
• Време е да засеете газанията
• Зефирантесът не иска много грижи
• Украсете градината с инкарвилеи


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Градините в град Сузу

Разположени в живописния китайски град Сузу, прекрасните древни градини са удивително съчетание на природа, изкуство и интелект. Сузу е известен в наши дни като „Венеция на Изтока” заради своето живоп...

Как да сготвим пържолите

Кюстендилски пържоли Прoдукти: 5 свински пържоли, 10 скилидки чесън, 2 с. л. брашно, олио, сол и черен пипер. Нaчин на приготвяне: Начукваме пържолите с дървено чукче, поръсваме ги със сол и че...

Живите зелени фасади

Трудно е да си представим градина без катерливи растения. Те нямат равни, когато трябва да се придаде на пространството особена екзотика и романтика, да се направят уютни зелени ниши или да се разнооб...

Фантазии с бутер тесто

Соленки на фурна Прoдукти: 500 г готово бутер тесто, 1 жълтък, 50 г сирене, 1 ч.л. ким, 1 ч.л. сол. Нaчин на приготвяне: Разстиламе готовото тесто и го намазваме с жълтъка, който сме разбил...

Начало