В броя: Шаран с чеснов сос, Шаран по селски, Шаран в тесто, Печен сом, Пилешка каша с гъби, Точена баница с извара и мед, Пълнени пъстърви, Попчета в доматен сос, Картофено руло с праз, Лесен кекс с охладен чай, Шаран пълнен с орехи, Шаран с кисело зеле, Пъстърва с гъби, Калкан плакия, Лефер с магданоз на фурна, Печен паламуд с лук, Бозбаш, Говежди рулца с бира, Ризото с пилешко месо, Печен шаран с бяло вино, Млечна баница с бадеми, Пърженки с крем, Шаран с бира, Рибник, Юфка с три вида сирене, Калугерска чорба, Банички със стафиди, Сладки с бадеми, сиропирани в мед, Кралски кекс, Запеканка с тиква, Щрудел с дюли и мед и още 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Барбекю е понятие, идващо от английския език, с което се обозначават няколко неща - начин на приготвяне на храна; уредът, който се използва за тази цел; приготвената по този начин храна. Разбирано ка...
Ако искаме да създадем градина по всички правила на изкуството, не може да разчитаме само на растения, поставени в една хоризонтална плоскост. Това е доста често срещана ситуация в първите години от с...
Бързи курабийки Прoдукти: 4 яйца, 1.5 ч.ч. захар, 1 ч.ч. кисело мляко, 1 ч.л. сода бикарбонат, 1 бакпулвер, 1 ч.ч. мас /маргарин/, 1 кг брашно Нaчин на приготвяне: Бием яйцата и захарта с ми...
Едно от предпочитаните растения за украса на интериора е пеперомията. Това тя дължи преди всичко на интересния рисунък и впечатляващите багри на листата. Цветовете, макар и забележими, нямат особено з...