Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 24. Излиза на 24 ноември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 24. Излиза на 24 ноември (петък)

В броя: Шаран с чеснов сос, Шаран по селски, Шаран в тесто, Печен сом, Пилешка каша с гъби, Точена баница с извара и мед, Пълнени пъстърви, Попчета в доматен сос, Картофено руло с праз, Лесен кекс с охладен чай, Шаран пълнен с орехи, Шаран с кисело зеле, Пъстърва с гъби, Калкан плакия, Лефер с магданоз на фурна, Печен паламуд с лук, Бозбаш, Говежди рулца с бира, Ризото с пилешко месо, Печен шаран с бяло вино, Млечна баница с бадеми, Пърженки с крем, Шаран с бира, Рибник, Юфка с три вида сирене, Калугерска чорба, Банички със стафиди, Сладки с бадеми, сиропирани в мед, Кралски кекс, Запеканка с тиква, Щрудел с дюли и мед и още 95 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)


Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Консервиране на праскови

Печен конфитюр от праскови Прoдукти: на 1 кг праскови - 300 г захар, 1/4 ч.л. лимонтузу Нaчин на приготвяне: Попарваме прасковите, обливаме със студена вода и ги обелваме. Нарязваме ги на па...

Събудете кактусите

Настъпи ли месец март, вече сме настроени за пролетта. За любителите на кактуси това е едно ново начало за грижи и радости. Цъфтящите през лятото видове цяла зима са били в истинска почивка. В избен...

Къде да засадим черешата

Едно от съществените предимства на черешите е, че те заедно с вишните, ягодите и малините са едни от най-ранозреещите плодове. У нас най-ранните сортове череши започват да зреят още през втората поло...

Каменните елементи в градината

Той е красив и стабилен. Древен и неизменно актуален. Разнообразен и зареден с енергия. Той си тежи на мястото. А неговото място е в градината. Камъкът е този неодушевен предмет, който изпълва двора...

Начало