Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 24. Излиза на 24 ноември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 24. Излиза на 24 ноември (петък)

В броя: Шаран с чеснов сос, Шаран по селски, Шаран в тесто, Печен сом, Пилешка каша с гъби, Точена баница с извара и мед, Пълнени пъстърви, Попчета в доматен сос, Картофено руло с праз, Лесен кекс с охладен чай, Шаран пълнен с орехи, Шаран с кисело зеле, Пъстърва с гъби, Калкан плакия, Лефер с магданоз на фурна, Печен паламуд с лук, Бозбаш, Говежди рулца с бира, Ризото с пилешко месо, Печен шаран с бяло вино, Млечна баница с бадеми, Пърженки с крем, Шаран с бира, Рибник, Юфка с три вида сирене, Калугерска чорба, Банички със стафиди, Сладки с бадеми, сиропирани в мед, Кралски кекс, Запеканка с тиква, Щрудел с дюли и мед и още 95 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)


Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Как да сготвим канелони

Канелони с месо Прoдукти: 350 г брашно, 3 яйца, 1 щипка сол; зa плънката: 500 г замразен спанак, 300 г печено телешко месо, 100 г шунка, 2 ч.ч. сос бешамел, 3 с.л. месен бульон, 1 яйце, 100 г нас...

Как да сготвим пържолите

Кюстендилски пържоли Прoдукти: 5 свински пържоли, 10 скилидки чесън, 2 с. л. брашно, олио, сол и черен пипер. Нaчин на приготвяне: Начукваме пържолите с дървено чукче, поръсваме ги със сол и че...

Размножаване на хризантеми

Как се размножават китайски и японски хризантеми – пита Иван Германов от Стара Загора. Господин Германов, От питането се разбира, че проявявате интерес към придобилите изключителна ...

Хладилникът - как да го подредим?

Наясно сме, че той е безкрайно важен за правилното съхраняване на продуктите, които консумираме. И въпреки това не се отнасяме с него както трябва. Какво печелим? Най-вече проблеми с храносмилането и ...

Начало