Още рецепти » Вестник за градината, брой 3

 Вестник за градината, брой 3
Излиза на 18 януари (сряда)


В броя:

• Време е да засеете ранните домати
• Формировка РОAЯ е подходяща за Южна България
• Украсете терасата с бугенвилеи
• Подреждайте внимателно растенията в двора
• Защо кората на овошките се пука?
• Зимни грижи за кактусите
• Настанете каламондина в стаята
• Как да подмладите фикуса
• Хербицидите – как се използват?
• Зимна грижа за ягодите
• Действайте бързо, ако дръвчета са загнили
• Лимонената трева е лесна за отглеждане
• Ако ще гледате анасон, сейте го сега

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Виж Неапол и ...

Отдавна е известно, че прочутата фраза е плод на недоразумение. Неапол обаче е интересен град и ако успеете да се абстрахирате от мръсотията, която ви съпътства навсякъде, ще прекарате тук приятно и щ...

Азиатска красавица цери астма

В страните на Далечния Изток по лечебни качества от векове мураята се счита равна на женшена. Доскоро в Япония на простолюдието най-строго се е забранявало да я отглежда. Само императорският двор е мо...

Десерти с къпини

Кошничка с къпини Прoдукти: 7 яйца, 500 г захар, 500 г брашно, 500 г краве масло, 250 мл прясно мляко, 40 г какао, 1 бакпулвер, 500 мл подсладена сметана, 300-400 г пресни къпини, 200 г течен шок...

Постни гозби с прясно зеле

Задушено зеле Прoдукти: 1 средно голяма зелка, 4-5 моркова, 4-5 домата, 1 пакетче краве масло, 3 с.л. олио, чубрица, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме зелето и го смесваме с нас...

Начало