Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 13. Излиза на 21 юни (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 13. Излиза на 21 юни (петък)

В броя: Домашна юфка, Кюфтета яхния, Друсан кебап с черен дроб, Свински рулца на скара, Пържени домати, Яхния от пилешки воденички, Доматена яхния, Телешки джолан със зелен боб, Яхния от тиквички с ориз, Градинарска мусака, Яхния от черноморски сафрид, Зелен боб на фурна, Чобан гювеч, Мляно месо на тиган, Зелен боб яхния, Супа от миди, Зелен фасул по селски, Лучник със зелен фасул, Лозенградска пилешка яхния, Мусака от зелен фасул и патладжани, Студена яхния от зрял фасул, Мусака от зелен фасул и тиквички, Плакия от зелен фасул с прясно мляко, Пастички с кайсии, Динени мъфини, Пай с джанки, Сладкиш със запечени праскови и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Консервиране на праскови и сливи

Компот от праскови Прoдукти: 3 кг праскови, 1 л вода, 600 г захар, 1/2 ч.л. лимонена киселина Нaчин на приготвяне: Разполовяваме прасковите и отстраняваме костилките. Начупваме костилките, наки...

Вашите предложения за постите

МАРИЯНА НИКОЛОВА, гр. ТРЯВНА Салата от лапад и киселец Прoдукти: 100 г листа от лапад, 30 г листа от киселец, 50 г ядки (бадеми, орехи или фъстъци) 15 мл олио, 20 г мед, моркови за украса. ...

ЯБЪЛКОВИ ПУДИНГИ И ТОРТИ

Оризов пудинг с ябълки Прoдукти: 1 ч.ч. ориз, 80 г краве масло, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 4-5 ябълки, 1 к.ч. захар, канела, щипка сол. Нaчин на приготвяне: Разтопяваме кравето масло и из...

Как да си отгледате годжи бери

Въпреки че годжи бери или мерджанът, както го наричаме у нас, е познат и използван още от древността, то в началото на ХХІ век интересът към него избухна с неочаквана сила. От десет години то е на мо...

Начало