В броя:
Огретен с тиквички, Пълнени тиквички на фурна, Агнешко със зелен фасул, Пикантна лятна манджа, Кюфтета с тиквички, Чобан гювеч, Мусака от зелен фасул и картофи, Български борш, Пирян от тиквички, Кюфтета от зелен фасул, Тиквички плакия, Постна мусака, Кошнички с тиквички, Яхния от зелен фасул, Зеленчуков щрудел, Плакия от зелен фасул с прясно мляко, Гъби с ориз и тиквички, Яхния от тиквички с ориз, Доматено минестроне, Пълнени пиперки с тиквички, Зелен фасул с яйца на фурна, Пита с тиквички, Лучник със зелен фасул, Котлети с тиквички, Пирог от тиквички и картофи, и още над 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Суфле с кашкавал Продукти за 5 порции: 300 г сух хляб, 750 мл прясно мляко, 250 г кашкавал, 100 г краве масло, 5 яйца, 2 с.л. брашно, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме хляба н...
Не е възможно да се каже точна дата, на която трябва саксийните растения да се преместят в помещенията: по отношение на времето годините не са съвсем еднакви, а и климатичните особености на различните...
Безмесен чумлек в гърне Продукти за 4 порции: 1 кг дребни лукчета, 50 г чесън, 1 с.л. брашно, 150 г домати, половин к.ч. червено вино, 150 г лук, 1 к.ч. олио, червен пипер, чубрица, дафинов лист,...
За древния ботаник Диоскорид неразтворените пъпки на цветето приличали на сивите делфини, които обитават Йонийско море. И той го кръстил делфиниум. Това е и днешното му ботаническо име, което използва...