В броя:
Огретен с тиквички, Пълнени тиквички на фурна, Агнешко със зелен фасул, Пикантна лятна манджа, Кюфтета с тиквички, Чобан гювеч, Мусака от зелен фасул и картофи, Български борш, Пирян от тиквички, Кюфтета от зелен фасул, Тиквички плакия, Постна мусака, Кошнички с тиквички, Яхния от зелен фасул, Зеленчуков щрудел, Плакия от зелен фасул с прясно мляко, Гъби с ориз и тиквички, Яхния от тиквички с ориз, Доматено минестроне, Пълнени пиперки с тиквички, Зелен фасул с яйца на фурна, Пита с тиквички, Лучник със зелен фасул, Котлети с тиквички, Пирог от тиквички и картофи, и още над 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Будлеята (Buddleia) или летният люляк е род екзотични храсти, които обединяват повече от 100 вида, распространени предимно в тропическите и субтропическите региони на планетата. Не всички видове будле...
Вътрешният двор е място за различни битови дейности, за почивка или най-малкото служи като естествен преход към различни части на градината. Неговата естетична подредба е част от цялостното изграждане...
Кебапчета по ловджийски Прoдукти: 500 г свинско месо от флейката, 200 г пушени гърди, 1 горнооряховски суджук или говежда луканка, 1 к.ч. полусухо бяло вино, 1 глава лук, 1 стрита люта чушка, чер...
Парени камби Прoдукти: 5 кг камби; зa саламурата: 1 ч. ч. сол, 1 л оцет, 3 л вода, 100 г настърган хрян, 1 връзка копър, 2 дафинови листа, 2-3 глави чесън. Нaчин на приготвяне: Камбите изчиства...