Още рецепти » Вестник за градината, брой 27

 Вестник за градината, брой 27
Излиза на 5 юли (сряда)


В броя:
• Не забравяйте да напръскате лозето
• Без прищипване гроздовете могат да се превърнат в мустаци
• Доматите не обичат дъждуването
• Променливото време е опасно за зеленчуците
• Премахнете навреме лъжливите ягоди
• Ако ще гледате праз, време е да засаждате
• Листното торене си има своите особености
• Бълхи изсмукват сока от крушите
• За нов фикус вкоренете резници
• Дойде време за цветното зеле
• Украсете градината с японски клен
• Берете малините само сутрин
• Подрежете зимния жасмин след цъфтежа
• Аконитът страда от жегите



ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)


Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Консервиране на вишни и череши

Конфитюр от вишни Прoдукти: 2 кг вишни, 1 кг захар, 1 щипка лимонена киселина Нaчин на приготвяне:Изчистваме плода костилките. Сокът, който остава докато махаме костилките, събираме и го използвам...

Плавно огънати линии завладяват интериора

В последните години на пазара се появиха мебели с нестандартен дизайн. Те се открояват сред традиционните ъгловати модели, за които са характерни правите линии и страни, които сключват ъгъл от 90 гра...

Символиката на букетите

Умелото комбиниране на цветята в букета е от съществено значение и е въпрос на усет, добро възпитание и определени познания. Цветята със своите багри и форми имат и символично значение. Днес символ...

Как да сготвим пържолите

Кюстендилски пържоли Прoдукти: 5 свински пържоли, 10 скилидки чесън, 2 с. л. брашно, олио, сол и черен пипер. Нaчин на приготвяне: Начукваме пържолите с дървено чукче, поръсваме ги със сол и че...

Начало