Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 24. Излиза на 23 ноември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 24. Излиза на 23 ноември (петък)

В броя: Шаран с чеснов сос, Никулденски гювеч, Скумрия на фурна, Шаран с кисело зеле, Пълнен шаран по селски, Печен паламуд с лук, Шарени кюфтета, Свинско с бира, Руло в шкембе, Вита баница с праз, Макарони болонезе, Макарони калабрезе, Макарони на тиган, Огретен с макарони, Спагети карбонара, Спагети миланезе, Равиоли с кайма, Талиатели с пилешко и бекон, Канелони дженовезе, Пита с телешки бъбреци, Гобети с домати и моцарела, Фарфали с шунка и броколи, Киочиоли с орехов крем, Сладко макаронено рагу, Спагети с бял шоколад, Лешникова торта, Торта от белтъци, Шоколадови кубчета, Крем с лешници и още 90 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Фрикасета

Пиле фрикасе Прoдукти: 1 пиле, 60 г краве масло, 2-3 с.л. брашно, 2-3 жълтъка, 1 лимон, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме пилето на порции и го сваряваме в подсолена вода. Одтелно з...

Каква е дажбата от калций за децата?

Специалистите наричат калция минерал на дълголетието. Необходим е както на възрастните, които предпазва от остеопороза, високо кръвно, сърдечно-съдови заболявания и т. н., така и на децата - за изгра...

Основни правила за резитба на чимшира

Чимширът е бавнорастящ вид. Той понася добре резитбата. Използва се за изграждане на бордюри, живи плетове и други архитектурни форми и тела. Чимширът е вид, който е силно привързан към влажността на ...

Трапезата на БЪДНИ ВЕЧЕР

Бъдник с тиква Прoдукти: 500 г брашно, мая, колкото орех, 1 щипка сол; зa плънката: 700 г тиква, 1 ч. ч. захар, 1/2 ч. ч. олио, 1 ч. ч. едро счукани орехи, канела. Нaчин на приготвяне: Заме...

Начало