В броя: Винен кебап, Печени свински джоланчета, Яхния с чушки от туршия, Свински котлети по селски, Телешко със сини сливи и кисело зеле, Друсан кебап на фурна, Леща яхния, Солена торта с праз, Пържолки с наденица, Кавърма-кебап, Леща със сини сливи, Свински рулца с ябълки, Тас-кебап от Тракия, Пълнен лук, Леща по манастирски, Свински кебап в гювечета, Гъби с ориз и наденица, Леща плакия, Забулен дъбнишки кебап, Пълнени котлети, Телешко с фъстъци, Пилаф на пашата, Пилешко с люти чушки, Леща огретен, Мусака от леща, Руло от леща, Млечна кремсупа от леща, Еклери с карамел, Бисквитена торта с банани и още 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Суфле с кашкавал Продукти за 5 порции: 300 г сух хляб, 750 мл прясно мляко, 250 г кашкавал, 100 г краве масло, 5 яйца, 2 с.л. брашно, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме хляба н...
Клин със спанак Прoдукти: 2 ч.ч. брашно, 1 кг спанак, 1 ч.ч. разтопено краве масло, 1 ч.ч. ориз, 250 г натрошено сирене, 7 яйца, сол. Замесваме меко /банично/ тесто от брашното, 1/2ч.л. сол, 1...
Тиквички с плънка от лук и сирене Прoдукти: 4 тиквички, 1 по-голяма глава лук, 200 г сирене, 3 яйца, 1 пакетче краве масло, 1 к.ч. прясно мляко, 3 с.л. брашно, магданоз, сол. Нaчин на приготвян...
Светът е шарен, светът е изпълнен с багри, които ни съпътстват от незапомнени времена. Цветен живот, розов свят на мечти – частици от хилядите асоциации, свързани с безкрайното разнообразие от тонове ...